
Suppen + Balagan / borrel
LOCATIE
MazzelTov
Wat hebben we toch een mazzel met zo’n mooi uitzicht! We nemen je graag mee het water op voor een suptocht. Nog nooit gesupt? No problemo! Iedereen kan het leren. Mireille van Bobla Sup & Surf begeleidt je de gehele suptocht én ze neemt de beste materialen mee. Trek gekregen na 1.15 uur op het water? We serveren je onze Balagan! We zetten de tafel vol bijzondere & verrassende gerechtjes. Een kleurrijk en smaakvol geheel, geïnspireerd door het Midden-Oosten. Samen delen = samen genieten, toch? Liever genieten van onze borrelhapjes? Dat kan natuurlijk ook!
Reserveren
Praktische informatie
SUPPEN & BALAGAN
15:45 uur Ontvangst bij MazzelTov – De Stok 4
16:00 uur Start suppen
17:30 uur Balagan
SUPPEN & BORREL
18.45 uur Ontvangst bij MazzelTov – De Stok 4
19:00 uur Start suppen
20:45 uur Borrel
Mireille geeft eerst een heldere instructieles suppen. Daarna gaat ze met jullie mee het water op.
Draag tijdens het suppen comfortabel zittende kleding, bij voorkeur sneldrogend. Bijvoorbeeld sportkleding. Neem een handdoek en voor de zekerheid een setje droge kleding mee.
Als het door weersomstandigheden niet verantwoord is om het water op te gaan, worden de SUP-activiteiten geannuleerd. In dat geval ontvang je hierover tijdig bericht.
Balagan
(SYMPATHIEKE CHAOS)
Zo is dat. We zetten de tafel vol bijzondere & verrassende
gerechtjes. Een kleurrijk en smaakvol geheel, geinspireerd
door het Midden-Oosten. Samen delen = samen genieten,
toch?
Per 2 personen - 37 p.p.
appetizers
Met komijn en munt-yoghurtdip
Ingelegde citroen en rode paprika
greens & dips
Geserveerd met onze fluffy pita
en flatbreads
Portobello, oesterzwam en pickled onion
Salsa van paprika, tomaat, chili, walnoot,
komijn, knoflook en granaatappel
Hangop van Libaneese yoghurt met gemarineerde pimentos de padron, tomaat en shug
Op houtskool gegrilde koolrabi met citroentijm, fetakaas, groene chil, sesam en olijfolie
Meat & fish
Rotisserie chicken thigh kebab spies met koriander mayonaise
Shoarma van zeebaars, saus van tomaat en yoghurt, kruidensalade met rode ui en groene chili
Met Tel Aviv salade en zhug
Geplette en gefrituurde aardappel met spicy paprika poeder en harissa-knoflook mayonaise
Sweets
Brownie afgewerkt met frambozen gelei, pure chocolade- hibiscus ganache, granaatappel en pistache (glutenvrij/lactosevrij/vegan)
Huisgemaakte magnums
afgewerkt met een crème van sinaasappel, een sinaasappel-rozemarijn gel en limoen rasp