zonnetje
slogan

Groepen

Heb je iets te vieren? Samen met jouw vriendengroep, collega’s of familie? Wat de gelegenheid ook is, bij MazzelTov zorgen we ervoor dat dat moment onvergetelijk wordt!

vriendengroep / teamuitjes

Geniet samen met jouw vrienden of collega’s van een tafel vol hapjes. Dat noemen wij “balagan”, wat georganiseerde chaos betekent. We serveren telkens verschillende streetfood-gerechtjes uit zodat jij een middag of avond volop kunt proeven! 

Wil je daarnaast ook nog wat leuks doen? Wij hebben volop tafelspellen, een zaal voor een leuke presentatie en pingpongtafels. Natuurlijk biedt De Stok ook mogelijkheden voor plezier. Denk bijvoorbeeld aan Skydive, Playdome of sla een balletje in het Golfcentrum. Have fun!

img 5440
visuals website mazzeltov 2023 11

Wedding

Jouw trouwdag is de mooiste dag van je leven. Je viert de liefde! En dat verdient een onvergetelijk feest! Van ceremonie tot diner, wij zorgen dat er die dag niets aan je verbeelding ontbreekt! Wat dacht je bijvoorbeeld van een festivalbruiloft?

Vergaderingen / Presentaties

Ben je op zoek naar een creatieve locatie voor jouw presentatie of workshop? Of zoek je naar een leuke vergaderlocatie? 

Wij zorgen voor een arrangement dat past bij jouw wensen!

visuals website mazzeltov 2023 14
visuals website mazzeltov 2023 16

Vrijgezellenfeest

Een dag vol fun en lekker genieten! Daar weten wij wel raad mee! Voorafgaand of na afloop van een activiteit op De Stok zorgen wij dat jullie een tafel vol heerlijke streetfoodgerechten of pizza’s staat te wachten! Natuurlijk met de lekkerste cocktails en gazoz.